Ineke Vollemans van DREAM partner Sothys blijft een bezige bij. Naast haar rol als importeur Sothys Nederland, haar ambassadeurswerk voor high end Beautymerk Sothys en het aansturen van een hele selectie beautysalons in Nederland die met dit mooie merk werken, werkt ze ook samen met Ponant, de beroemde Franse cruise company. Sothys exploiteert de wellness centra op alle luxe cruiseschepen van Ponant. Toen Sothys 70 jaar bestond in 2016 , maakte Ineke een fascinerende reis van Venetië naar Kroatië op de nieuwe Ponant met alle distributeurs van Sothys uit de hele wereld uit maar liefst 215  landen, een fantastische ervaring en ‘a DREAM come true’ vertelde Ineke ons!  Een mooie samenwerking voor DREAMS partner Sothys dus en dat is nog maar het begin want er is nog meer nieuws te vertellen.

BEKIJK DE PROMO VIDEO >

Zoals altijd bestellen wij ieder seizoen de mooie nieuwe producten van Sothys want daar kunnen we nu echt niet meer zonder en nu was er als extra de nieuwe make-uplook Herfst-Winter 2019-2020 van Sothys Paris genaamd BLEU ENVOUTANT. Deze collectie is geïnspireerd door de Parijse chic, een beetje mysterieus, stralend en sophisticated en daar houden wij erg van! Blauw is ook nog eens de lievelingskleur van DREAM broker Danielle, dus one happy DREAM come true again!

BEKIJK DE PROMO VIDEO >

Ook de nieuwe Intensieve Instituutbehandeling en bijbehorende serie voor thuis DETOX ENERGIE™ was meer dan welkom. Deze is geschikt voor vrouwen en mannen en elk huidtype, stimuleert het energievermogen van de huid en beschermt tegen verontreiniging en andere milieu agressies, is getest op personen – al 45 jaar niet op dieren – in China, één van de landen met de meeste vervuiling. Geïnspireerd door ‘Les Jardins de Sothys’ en na meer dan 4 jaar onderzoek, biedt Sothys nu een wereldwijde oplossing op basis van een drietal volkomen nieuwe en exclusieve werkstoffen. Bewezen effectief en maakt de huid beter bestand tegen de pollutie in uw omgeving. Een beter opname van zuurstof en een stralende jeugdige glans van de huid zijn het resultaat, wie wil dat nou niet?!

BEKIJK DE PROMO VIDEO >

U leest het zelf al en u kunt het natuurlijk ook allemaal zelf ervaren via het nationale netwerk van schoonheidsspecialisten die met de Sothys producten werken. Kijk op www.sothys.nl voor het vinden van de door Sothys erkende schoonheidsinstituten in uw omgeving.

Sothys makes your Beauty DREAMS come true!