Newby Teas, The Luxury Tea Company

‘Tea is like a beautiful woman: never to be judged by her appearance, but by her character.’ 

Newby Teas
Lichtfabriekbplein 1
2031 TE Haarlem
T +31(0)23 5831384

Thee is Newby’s passie, kunst, wetenschap, geschiedenis, nalatenschap en leven.
In de geschiedenis van de mensheid heeft thee duizend jaren lang een positie van cultuur, grandeur en glorie genoten. Helaas ging de industrialisering van de handel in de 20ste eeuw gepaard met het verlies van een groot deel van de rijke cultuur van thee.

Om kwaliteitstheeën te herintroduceren op de markt en de grandeur van de theecultuur te doen herleven werd Newby rond de eeuwwisseling opgericht in Londen met als missie het verkrijgen, mengen, conserveren en serveren van de meest delicate theesoorten ter wereld.Newby’s theeën zijn de moeite waard om er de tijd voor te nemen, een moment te creëren en dit te koesteren in deze drukke wereld. 

‘‘Quality is not an act, it is a habit.’’

Hartelijke groeten, Tessa Tertsch 

 

Tea is Newby’s passion, art, science, history, legacy and life.

In the history of mankind, for a thousend years tea had a glorious and important cultural place in our society. Unfortunately the industrialization of trade during the 20th century, meant the loss of the rich culture of tea. To reintroduce the grandness of tea and its culture, Newby Teas was founded around the turn of the last century in London. Her mission; obtaining, mixing, conserving and serve the most delicate teas in the world. Newby Teas are worth it to make time for, to create a moment and cherish this in this hectic world. 

“Quality is not an act, it is a habit.’’

Best regards, Tessa Tertsch