Geen Blad voor de Mond

 

‘A goal without a plan is just a dream!’

Geen Blad voor de Mond BV
Lasondersingel 149-151
7514 BR Enschede
T +31 (053) 460 9002

Wij zijn een content marketingbureau en makers van magazines. Ons credo is dat de kracht van marketing schuilgaat achter ‘beleving via storytelling’, bij voorkeur met een crossmediale benadering door een vernieuwend uitgeefconcept. Jaarlijks brengen we in heel Nederland en soms daarbuiten circa 200 edities op de markt voor een zeer uiteenlopende klantenkring. Onze producties laten zich kenmerken door creativiteit, vernieuwing, kwalitatieve inhoud en dat ze aansluiten bij ‘de taal van’ de doelgroep.

Het waren de jaren nul, waarin communicatiebureaus en uitgeverijen alleen maar traditioneel konden denken. Geboren in 1980 (generatie Y) ben ik opgegroeid en heb ik gestudeerd met zowel het traditionele mediagedachtegoed als de opkomst van internet en nieuwe media. Misschien dat ik daarom juist anders tegen de gevestigde orde aankeek en ik exact bij het uitbreken van de crisis (oktober 2018) mijn eigen bureau opzette en heb kunnen laten groeien. Een eigentijds bureau genaamd ‘Geen Blad voor de Mond’, dat overigens als eerste in Nederland (in 2009) een gepersonaliseerd magazine uitbracht. Geen fullservice reclamebureau maar een mediaspecialist in het bedenken en creëren van vernieuwende uitgeefconcepten, zowel offline als online.

Bijna tien jaar later bestaat ons team uit 15 professionals in vaste dienst en hebben we een eigen grafische studio. We zijn uw strategische partner voor contentmarketing en de creatie van eigentijdse mediaproducties als (online) magazines, jubileumboeken, huis-aan-huismedia, personeelsbladen, socialmediacampagnes en bijvoorbeeld gepersonaliseerde partnermagazines.

Geen Blad voor de Mond is a Dutch agency for new publishing concepts. Next to our own concepts, we develop and create customer marketing products like (sponsored) magazines, newspapers, books, online magazines and profession illustrated magazines. 

Are you looking for a specialized agency who can create your own media? Don’t look any further, contact me or visit our website: www.geenbladvoordemond.nl