Een mooi initiatief dat Limburg weer even in de schijnwerpers zet want de Gouden Asperge werd dit jaar uitgereikt aan de gouverneur van Limburg en DREAM Broker Michelle Neurink was van de partij!

Op woensdag 8 mei werd in het InterContinental Amstel Amsterdam de 8ste editie van de Nationale Aspergepartij gehouden, waarmee traditioneel het nieuwe aspergeseizoen gevierd wordt. De gasten, waaronder o.a. de gouverneur van Limburg, bekende politici, ondernemers, CEO’s, leden van de koninklijke familie en ambassadeurs, versterkten onder het genot van het witte goud, de band met onze meest zuidelijke provincie.

Volgens voorzitter van de Nationale Aspergepartij Emiel de Sévrèn Jacquet is de bijeenkomst het perfecte moment om de zakelijke banden tussen Limburg en de Randstad aan te halen. “Op deze bijeenkomst creëren we een ambiance waar beslisser makkelijk met elkaar in contact kunnen komen en stimuleren we actief de verbinding tussen organisaties in Limburg en de Randstad.

Gouden Asperge
Gouverneur van Limburg Theo Bovens viel dit jaar de eer te beurt om de Gouden Asperge voor de meeste ondernemende en verbindende Limburger in ontvangst te nemen uit handen van voormalig vicepremier Maxime Verhagen. “Hij is de persoon die het beste van Limburg weet uit te dragen buiten de provincie”, aldus Verhagen tijdens de uitreiking.

De bekroonde Maastrichtse chef-kok van restaurant La Rive Rogér Rassin had met zorg de asperges bereid. Voormalig directeur van Château St. Gerlach in Valkenburg Jan-Paul Kroese is tegenwoordig general manager van DREAMS partner InterContinental Amstel Amsterdam “Het is heel mooi om dit geweldige evenement dit jaar bij ons te verwelkomen.”

Het bestuur van de Nationale Aspergepartij bestaan uit Emiel de Sévrèn Jacquet (voorzitter), Martijn Kwast en Dennis Martens. Het comité van aanbeveling wordt gevormd door Camille Oostwegel, Ward Vleugels, Luud Martens, Eduard Schaepman, Dries van der Vossen, Maxime Verhagen en Jo Cortenraedt.