“Nieuwe lifestylecorner vervolledigt Marres Interieur” 

Het idee achter een lifestylecorner: 5 jaar geleden opende Marres Interieur Lanaken een nieuwe conceptstore in hartje Hasselt. De winkel werd “Rooms” gedoopt en was the place to be voor design accessoires, cadeau-artikelen en kunst. Bezoekers van Rooms kochten de aankleding voor hun interieur, dat ging van kussens en plaids en zelfs exclusieve katten- en honden design. Ook bij Marres in Lanaken werd er geregeld gevraagd naar kleine design artikelen of kunstobjecten. Klanten werden dan doorgestuurd naar Hasselt. “En dat moest veranderen” vertellen Peter en Valérie. 

Lifestyle ten top maar waar staan jullie voor? “Wij verkopen designmeubilair, maar we leveren ook interieuradvies op maat voor totaalprojecten. Net voor dat doelpubliek is het belangrijk dat ze geholpen worden tot in de kleinste details. Bij projecten zagen we vaak een perfecte interieurinrichting, maar minder mooi afgestemde details. Daarom besloten we om Rooms in Hasselt te verhuizen en de conceptstore onder te brengen in onze showroom te Lanaken”. In April verhuisde Rooms definitief naar Lanaken. Daarbij vondt het grootste deel van de home-accessoires een plaats in de nieuwe lifestylecorner. 

Integratie tot in de perfectie: Om de lifestylecorner bij Marres te integreren, zou de hele showroom een make-over krijgen. “Alle elementen van de interieurarchitectuur komen nu volledig tot zijn recht. De interieurarchitecten hebben een nieuwe ontwerpstudio gekregen waar ze met nog meer focus aan de interieurplannen kunnen tekenen. Daarnaast zijn er nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment van designmeubilair en heeft onze homestylist de volledige showroom opnieuw aangekleed zodat het plaatje compleet is. En het belangrijkste, de lifestylecorner heeft vorm gekregen en is aangevuld met merken zoals XL-Boom, Missoni, Serax en Onno Candles.” 

Op 13 en 14 oktober zet Marres zijn deuren open en stelt het zijn “vernieuwde” showroom met lifestylecorner voor.

“Iedereen is welkom op de opendeurdag. Wij zetten de opening in met een hapje en een drankje!” Aldus Peter & Valérie Marres.