Met trots presenteren wij u onze nieuwe DREAMS partner B&B Locanda Toscanini. Eigenaresse Monique Engelen-Tonk zal voor DREAMS met enige regelmaat haar Italiaanse avonturen en tips met ons delen.

Verliefd worden op Italië is niet zo moeilijk. Genieten met al onze zintuigen door ‘la dolce vita’ in de smaakvolle gerechten, de eenvoud, een ongekende passie, de rijke cultuur en diversiteit in landschappen. Zo in onze lijn met hoe wij in het leven staan, het Bourgondische leven in het kwadraat.

‘Het bleef niet bij dromen, het werd omgezet in doen’

Na vele jaren rondreizen, op zoek naar de leukste achteraf steegjes in Toscane en Umbrië hebben we in 2016 ons hart gevolgd van Maastricht naar Italië.

Sinds 2018 beheren wij ‘B&B Locanda Toscanini’ in het dorp Le Piazze, Cetona. Een elegante historische residentie in Toscane – ergens tussen een Boutique hotel en het huis van je beste vriend. Een ligging halverwege Florence en Rome, hierdoor dichtbij diverse uitvalswegen naar steden, gehuchten met hun pleintjes en wirwar aan straatjes die je zullen betoveren met hun eeuwenlange geschiedenis en cultuur. Proef de lokale gerechten gemaakt met de beste ingrediënten vergezeld met een karakteristieke wijn. Dwaal door de beroemde Val d’Orcia met zijn slingerende wegen door de glooiende heuvels en adembenemende vergezichten zowaar in onze achtertuin. Laat je onderdompelen in een van de natuurlijke warmwaterbaden in de ongerepte natuur. Wandel of fiets door harmonieuze landschappen met eindeloze wijngaarden of gewoon ‘bel far niente’.

Slaap in een comfortabele kamer en de inwendige mens wordt tevredengesteld met een heerlijk, uniek ontbijt. Onze unieke bedrevenheid en de historische omgeving zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd en inmiddels een betrouwbare informatiebron geworden voor leuke adresjes en accommodaties waar gasten kunnen thuiskomen. Onze passie voor Italië gaat verder in het organiseren van een bijzondere impressie, Italië beleven buiten de gebaande paden. Als teamlid van DMC IMPAEKT vinden wij inspiratie in het creëren van een uniek event of reis, op maat gemaakt tot in het kleinste detail. Uit liefde voor deze omgeving waarin wij wonen en werken.
Onze missie, het leveren van een onvergetelijke ervaring met een blijvende Impact!

Ci vediamo!

Monique & John

B&B Locanda Toscanini di Assieme srls
Piazza Arturo Toscanini 3
53040 Piazze Cetona (SI)
+39 3890172974
www.locandatoscanini.it