The power of QMS Neo Tissuedermie collageen treatment!

Wat een verwennerij! Ik moet nu wel een ‘natural’ beauty worden na weer zo een fantastische behandeling, nu in de nieuwe vestiging van KNAP aan de Willemsparkweg in Amsterdam. Lindsay mag trots zijn op haar nieuwe pand, wat een beauty en wat een professionele maar toch gezellige inrichting!

Ik ben er helemaal klaar voor als ik me bij beauty expert Michelle in de stoel vlijt. Magische handjes glijden over mijn gezicht en verrichten wonderbaarlijke handelingen die heerlijk aanvoelen. Ik voel me lichter worden en zalig gereinigd, klinkt een beetje theatraal maar zo is het werkelijk…..

De dames hebben voor mij een QMS Neo Tissuedermie collageen behandeling uitgezocht. Klinkt al goed maar voelt nog beter! De Neo Tissuedermie behandeling van QMS Medicosmetics is een collageen behandeling waarbij vet en vocht in balans worden gebracht. Aangezien dit mijn eerste keer was voor een collageen behandeling van QMS Medicosmetics was, werd er gekozen voor deze uitgebreide behandeling.
Ik laat me ondertussen graag alles uitleggen en zuig alle informatie op als een spons, net zoals mijn gezichtje de heerlijke producten opzuigt, droge huid dus geen wonder..
Om mijn huid te verbeteren moeten eerst vocht en vet in balans zijn, dan bereik je de mooiste resultaten, laat ik mij vertellen. Als het vocht en vet in balans zijn kunnen we overstappen naar een andere behandeling (fase) van QMS Medicosmetics.

 

Natuurlijk gaan we eerst voor de grote schoonmaak; reiniging Deep Cleansing, dat voelt al lekker fris! Vervolgens krijg ik een milde fruitzuur peeling, prikkelt beetje maar toch heel aangenaam. Daarna is het tijd voor de Collageen met daarover een algenmasker voor vochtstuwing en vochtbinding en de zuurstof therapie, voelt echt heel lekker aan!

De Eye Care Cream en het schuimmasker Hydro Foam volgen om het vetgehalte van mijn huid  in balans te brengen. Mooi zo’n masker, ik wil het eigenlijk meenemen naar huis om in te lijsten ;  ). Jammer dat het al bijna voorbij is. Totally relaxed en lekker fris geniet ik met volle teugen van een fijne massage van décolleté en nek en de afsluitende verzorging. Wat een heerlijke middag lieve beauty dames, my DREAM came trough!