Exciting!

Sinds een hele tijd zijn we met man en macht bezig met het in de markt zetten van Project DREAMS en alles begint nu echt op zijn plek te vallen.

En ja hoor; het ziet ernaar uit dat mijn droom in ieder geval uit gaat komen! Een paar kleine strubbelingen en route, maar dat ben ik wel gewend. Soms wel jammer als je teleurgesteld wordt door mensen of situaties, maar dat hoort er blijkbaar allemaal bij want het leven van een DREAM-broker gaat niet over rozen als u dat soms mocht denken.

 Ons mooie netwerk en de fantastische mensen die daar deel van uitmaken is fideel en gaat met zijn tijd mee. Dat hebben we gemerkt tijdens de overschakeling op online en social media, wel natuurlijk gekoppeld aan mooie high-end events.

‘Natuurlijk doen we met jullie mee Danielle’ zo fijn om te horen en daar kregen we dan ook nog meer zin van om van DREAMS een groot succes te maken. En dat moet ons gaan lukken! ‘Er is toch geen enkel ander landelijk netwerk met zo’n historie en zoveel mooie aangesloten bedrijven?!’ hoorden we steeds vaker en dat stimuleert enorm.

Veel nieuwe partners “coming soon” in deze website, lancering in oktober dus houdt deze site goed in gaten! In de tussentijd houden wij u middels deze blog op hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn en delen we al een aantal mooie tips en dromen met jullie want wij zitten natuurlijk niet stil!

Project DREAMS is booming and we love it! It is not always easy on the way and sometimes even a struggle, but we are proud to see that so many great companies are joining our network and that people are getting convinced that DREAMS is (going to be) the largest high-end network in Holland! Every day new partners are joining DREAMS and this blog will keep you informed untill the aofficial launch of our website in October.