Business, pleasure and amazing food!

Het InterContinental Amstel Amsterdam nodigde DREAMS en partners uit voor een gezellige netwerklunch in La Rive waar chef Rogér Rassin de scepter zwaait. GM Anita Bos en Jolanda Kamies waren onze gastvrouwen en er was een mooie opkomst van DREAMS partners die zich de culinaire hoogstandjes van Rogér en zijn brigade goed lieten smaken. En ik moet zeggen Rogér; je hebt jezelf wat mij betreft weer een keer overtroffen, echt waar, het was heerlijk!
We begonnen met appetizers van haring en pickels en een smaakvol wortelhapje, daarna gestoomde oesters in de schelp gevolgd door paling en makreel met doperwt, zuring en Madeira, te lekker!
Nog meer feest; een fantastische tartaar van Waygu rund (my favourite), en kalfszwezerik met rode biet, risotto en gerookte ui in een verfijnde saus. Een verrukkelijk dessert dat, behalve een lust voor het oog, ook nog eens verrukkelijk was bestaande uit sorbet en crème en als afsluiting koffie of thee met friandises. In la Rive konden we tussendoor ook genieten van de expositie van kunstenaar Bernard Heesen die onlangs in Museum Jan van der Togt geëerd werd met een overzichtstentoonstelling van zijn werk. Wij hadden het in ieder geval prima naar onze zin daar op het zonnige terras van La Rive en we wilden nog lang niet naar huis!
Zeer bedankt Anita voor deze heerlijke en gezellige lunch waarbij samenwerkingen ontstonden en nieuwe vrienden gemaakt werden, dat is nu echt de kracht van netwerken!

The InterContinental Amstel Amsterdam invited DREAMS and partners for a cozy network lunch at restaurant La Rive, the domain of chef Rogér Rassin. GM Anita Bos and Jolanda Kamies were our hostesses for the day and quite a lot of  DREAMS partners had joined us on a culinary tour made and presented by Rogér and his team. And I have to compliment you Rogér; you have surpassed all expectations again as far as I am concerned, really, it was delicious!
We started with appetizers of herring and pickles and a tasty carrot snack, then steamed oysters and mackerel in the shell followed by eel with garden pea, sorrel and Madeira, how delicious!  Even more to come; a fantastic Waygu beef tartare (my favourite), and sweetbreads with red beet, smoked risotto and onion in a refined sauce. A delicate dessert, pleasing to the eye but also delicious made out of sorbet and cream  and last but not least coffee or tea with homemade sweets. In la Rive we could also enjoy the exhibition of artist Bernard Heesen who was honored recently in Museum Jan van der Togt with a retrospective of his work. We were totally enjoying our stay on La Rive’s sunny terrace and we felt absolutely no urge to go home! Thank you very much Anita for this delicious and cozy lunch where collaborations were formed, and new friends were made, this is really the power of networking!

InterContinental Amstel Amsterdam