Na een succesvol en heerlijk preview diner was het de beurt aan Down South Events, Ambiance Event Furniture, Spakman Interior Collections, Demo Productions, Babette Kessels, en Philippe Mulders om met de organisatie en styling een mooie voorzet te geven voor 4 mooie dagen op ons DREAMS Paviljoen op InterClassics Maastricht.

Vele gasten, waaronder een selecte groep dames van de Ladies Day, genoten van de fantastische catering van Hotel Monastère en Café Louis en de oesters van Brasserie Flo en Eden Hotel Maastricht waren wederom niet te versmaden. Dit alles gecombineerd met de met zorg geselecteerde wijnen van Sauter en de prosecco van le Couchon, was een groot succes en ook de superleuke Bubbel Bar van AdventureCook was een erg leuke aanwinst dit jaar op ons paviljoen!

De heren van Carlink en hun gasten showden hun super cars en waren erg te spreken over de smakelijke en kwalitatief hoogstaande biertjes van Royal Swinkels Family Brewers en de tongstrelende whisky of gin uit Twente van Stokerij Sculte. Roger en Edward Grouwels, Classic Skills en Fine Automobiles zorgden voor een paar mooie automotive highlights op ons paviljoen en geen DREAMS event is compleet zonder een mooie presentatie van Laurens van Siefers Opticum. Dit jaar gaf Sabine Struycken voor het eerst acte de presence op ons DREAMS Paviljoen met haar magnifieke Royal Blue Collection. Wat een prachtige presentatie Sabine en Leo! Ook fijn dat manlief Leo ook meteen even perfect gestyled werd door Nancy van Lolah Sjawls, Nancy mogen we ook  hartelijk welkom heten als nieuwe DREAMS partner!

Beautydames Iris en Desiree van de Beautyinstituut de Collse Hoeve en Belletrice waren weer druk in de weer met organische maskertjes, crèmetjes en make-upjes voor jong en oud en Bas en Linda van DREAMS partner 88 Lifestyle presenteerden er de DREAMS ‘Voyage Rosé’ per private jet en in samenwerking met van Helden Travel, een must go!

Ook de dames en heren van GASSAN draaiden weer een topbeurs, dat horen we graag, that’s what DREAMS is for!
Net zoals andere jaren was ons DREAMS paviljoen weer dé plek voor netwerkborrels zoals onze eigen DREAMS Borrel, de Baat Borrel en de ontvangst ABN AMRO Mees Pierson Private Banking.

Met veel plezier kijken wij terug op een top-event, hieronder vind u de link naar de uitgebreide fotoreportage.