Weer een mooie DREAMS samenwerking tot stand gebracht tussen het InterContinental Amstel Amsterdam en Galerie Maureen Knobben!

Maureen exposeert in La Rive een mooie selectie van haar nieuwste kunstwerken waaronder ook het portret van een zeer aantrekkelijke jongeman en dat is bijzonder want Maureen gebruikt meestal lieftallige dames als onderwerp. Deze samenwerking vierden wij met een feestelijke opening van de expositie tijdens de DREAMS Art Borrel en aansluitend ons eerste Art Diner. Na de opening van de expositie door GM Jan-Paul Kroese konden de gasten de kunstwerken van Maureen bewonderen en speelde Thijs van Leer zijn nieuwe muziekstuk speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerd voor Maureen, zo bijzonder!

Vervolgens werd onze Art Borrel voorgezet op de balustrade waar we een perfect zicht hadden op Thijs van Leer die een prachtig ‘MacArthur Park’ vertolkte op de vleugel in de lobby. We genoten van de muziek en de heerlijke kaviaar van House of Caviar & Fine Food, heerlijk puur en/of in combinatie met een verrassend bolletje ijs van Roger, mjum mjum!

Gelukkig konden we ook nog genieten van een heerlijk glas AIX rosé en een coupe Ruinart op het terras van la Rive, heerlijk in een onverwacht zonnetje!

Na de Art Borrel zorgden Roger Rassin en Ronald Opten, samen met Sauter wijnen uit Maastricht, voor een perfect uitgebalanceerd diner begeleid door perfecte wijnen in La Rive. Wij vonden de spijs wijn combinaties echt super! Een diner waarbij DREAMS partners Maureen Knobben, Chopard, NetJets, Classicus Private Insurance en Daudi Concepts met veel plezier aanschoven, het bleef nog lang bruisen in La Rive! DREAMS come true.

De expositie van Maureen Knobben is te bezichtigen in Restaurant La Rive van het InterContinetal Amstel Amsterdam.
Voor meer info: info@maureenknobben.nl