What women want!

Wat een feestje, weer een mooie nieuwe zaak er bij in de Amsterdamse PC Hooftstraat en dit keer echt een zaak naar mijn hart! Prachtige Italiaanse fashion van topkwaliteit en daarbij ook nog superkek. Ik scoorde er al een mooie donkergroene suède jeans, gewoon perfect voor mijn bescheiden ‘derriere’ gesneden en superstappers met glitterrand. Dat is om heel blij van te worden, net datgene vinden dat perfect voor jou is. Nu weet Apasra wel wat mijn smaak is dus ze pikt feilloos stukken om verliefd op te worden voor mij uit de rekken. Tsja, das minder goed voor mijn beurs maar wij vrouwen moeten elkaar een beetje steunen dus dames, op naar Fabiana Filippi, laat je stylen en doe Apasra de hartelijke groeten van mij! Oh ja, je kunt haar meteen feliciteren met hun verse DREAMS partnership, Ciao!

Good news, we are happy to announce the opening of another great boutique in the Amsterdam PC Hooftstraat. Beautiful Italian fashion, top quality and also modern and very desirable. I scored beautiful dark green suede jeans, just perfectly cut for my humble ‘ derriere ‘ and super boots with glitter edges. That is what makes me really happy; finding just the piece that is perfect for me. Luckily Apasra knows my taste so she picks out pieces to fall in love with flawlessly. Unfortunately, this has big consequences for my shrinking bank account, but we women should support each other, so ladies, on to Fabiana Filippi, get dressed and styled by Apasra and give her warm greetings from me! Oh yes, please do congratulate her with Fabiana Filippi’s recent DREAMS partnership when you have the chance, Ciao!